Oak Digitl Menu
Mobile Menu Mobile Menu Close

Book et bord

Book et bord via tlf.: +45 5382 9090. Du kan se vores bookingtider under “Kontakt os”.

Barkowski
Københavns go-to bar

Vi er en casual bar i tilbagelænede rammer, hvor der altid er en familiær stemning mellem vores gæster og medarbejdere. Om end du er til sjove aktiviteter og spil, se Champions Leauge på storskræm i stemningsfuldte omgivelser eller mere til at nyde en drink i stille og rolige omgivelser med en ven eller kollega, så er Barkowski din go-to bar i København. Hos os er der plads til alle, og ingen dag på Barkowski er den samme. Vi har altid noget under opsejl, så vores gæster har noget at se frem til. Følg os på vores sociale medier og hold dig opdateret om kommende begivenheder.

Nok den hyggeligste sports bar i København

Er du besat af hygge og sport? Barkowski er nok den hyggeligste sport bar i København med en livlig atmofære alle ugens dage. Baren ligger kun et stenkast fra Nørreport station.

Vores gæster på Barkowski kan forvente tilbagelænede rammer, hvor der er en familiær stemning mellem gæster og medarbejdere. På Barkowski får du et bredt udvalg af forskellige former for øl, vin, cocktails, varme drikke m.m. Altid til overkommelige priser. Uanset anledningen og humøret, så er der en undskyldning for at snuppe en drink på Barkowski.

Altid unikke oplevelser på Barkowski bar

Det kan hurtigt blive kedsommeligt at tage på den samme bar igen og igen. Ikke når det drejer sig om Barkowski. Vi har altid mange forskellige og spænende ting under opsejl, så vores gæster aldrig kommer til at kede sig.

I løbet af året afholder vi mange forskellige events, som passer til højtiden, hvor stedet transformeres til helt nye, unikke rammer. Det kan være alt lige fra uhyggelige Halloween fester og traditionelle og tysk inspireret oktober fester til vores populære årlige fødselsdagsfest, Chapions Leauge på storkærm eller vores Super Bowl event. For ej at forglemme vores quiznights, hvor der er store præmier på højkant. Så husk at holde dig opdateret om kommende events, det ville være en skam at gå glip af det. 

Sport, brætspil, terninger og meget mere!

På Barkowski er der plads til alle, om end du kommer for at udleve dit indre konkurrencemenneske eller blot ønsker at sidde stille og roligt og sludre over en drink eller øl med vennerne eller kæresten.

Til dig som elsker at tage udfordringen op, når du drikker, har du muligheden for at vise dine skills i mange forskellige discipliner så som pool, bordfodbold eller dart. Til de mere tilbagelænede har vi terninger og forskellige brætspil til rådighed. Der findes ingen bedre beskæftigelse end at spille, når man skal hygge over en drink eller to. Alle vores spil er gratis. Spørg bartenderen i baren og reserver en plads ved én af vores mange aktiviteter eller for at få udleveret brætspil og terninger.

Leder du efter en billig bytur med vennerne, en casual drink eller en udfordring i en af vores aktiviteter eller spil? Så er Barkowski helt bestemt din go-to bar i København!