Oak Digitl Menu
Mobile Menu Mobile Menu Close
Tilbage til aktiviteter

Pool bar i København – Barkowski

Leder du efter et sted i København, hvor du kan udfordre dine venner i pool? Barkowski ligger kun få minutters gåtur fra Nørreport station, og er den perfekte bar til et spil pool. Det er altid underholdende at spille pool, og der findes intet bedre end at udfordre sine venner, imens man nyder en kold øl.

Spil pool på Barkowski helt gratis

Vi har to pool borde i vores kælder, som vores gæster frit kan afbenytte. Vores poolrum danner de perfekte rammer for et sted, hvor du kan udfordre dine venner uden at blive forstyrret. Vis dine venner hvem der er den sande konge af poolbordet. Der findes intet bedre end at konkurrere om, hvem der skal købe næste omgang øl. 

Spørg bartenderen om der er et pool bord ledigt, og reserver det helt gratis.

Hvordan spiller man 8 ball pool på bar

Der er mange uenigheder om hvordan 8 ball pool spilles og hvilke regler, der gælder. Du har sikkert selv oplevet, at folk er overbeviste om, at lige netop deres regler er de officielle. Særligt når folk får noget at drikke, er de sikker på, at de kender pool reglerne på rygraden. For en god ordens skyld, lad os klargøre hvilke regler, der er gældende i 8 ball pool.

Sådan vinder du spillet

8 ball pool består af 15 “object balls” fra 1 til 15. De 15 pool kugler kan kun skydes i hul ved brug af den hvide kugle, som kaldes “cue ball”. Der er to typer pool kugler. Pool kuglerne som er nummereret fra 1 til 7 har alle én bestemt farve og kaldes “hel”, hvor kuglerne fra 9 til 15 er to-farvet og kaldes “stribet”. Den spiller som først får alle sine kugler i hul, de stribede eller hel farvede kugler, vinder spillet. 

Husk at melde klart ud om dine skud

En vigtig regel i 8 ball pool er, at spilleren skal kalde hvad han vil gøre, inden han foretager et skud. Det betyder at spilleren skal informere modstanderen om, hvordan han vil skyde bolden i hul, og hvilket hul han forventer at ramme. Hvis det ikke klart fremgår hvilket hul han ønsker at ramme, gælder skuddet ikke. Hvis spilleren ikke får kuglen i det hul, som han har angivet, går turen videre til modstanderen. Den hvide kugle skydes fra den position, hvor den ligger naturligt på poolbordet.

Når en spiller begår en fejl 

En fejl er begået, når en spiller ved et uheld skyder den hvide kugle i hul, eller hvis han rammer en af modstanderens kugler før, han rammer sin egen kugle. Skyder en spiller den hvide kugle af poolbordet, tæller det også som en fejl. 

Når en fejl er begået, foræres turen videre til modstanderen, som skal skyde den hvide kugle fra den position, den naturligt ligger fra turen før. Er den hvide kugle ved et uheld fløjet af poolbordet, skal modstandered ved næste tur skyde den hvide kugle fra bag den optegnede linje på poolbordet, som også kaldes “head spot”. 

Held og lykke og husk den gode skik ved pool bordet!