Oak Digitl Menu
Mobile Menu Mobile Menu Close
Tilbage til events

Se Champions League på storskærmen hos Barkowski

Champions League er toppen af fodbold, hvor de bedste spillere fra hele verden kæmper imod hinanden. Det er turneringen som afgør hvilken fodboldklub, der suverænt er den bedste i verden. På Barkowski elsker vi de formidable øjeblikke og den historie, som Champions League efterlader år efter år. Kom forbi og bliv en del af noget større og oplev den gode og intense fodboldstemning der er, når Champions League vises på storskærmen. Vi viser alle Champions League kampe, og vi lover dig, at stemningen altid er i top!

Vind gratis shots og øl

Til at skabe spænding inden kampstart så udlodder vi en heldig vinder af 5 flaskeøl blandt vores gæster på baren. Sørg for at komme i god tid, så du kan få et lod og deltag i lodtrækningen. Vi sætter også 10 shots på højkant til det fodboldgeni, som kan gætte slutresultat på dagens CL-kamp. Det er helt gratis at deltage, så husk at give det et skud!

Få en gratis snackkurv, når du booker bord

Vi behandler altid vores gæster som var de familie. I anledningen af Champions League giver vi alle, der har booket et bord, en gratis snackkurv som indeholder nachos, saltstænger, peanuts med tilhørende salsa. Du kan booke et bord op til 1 time før kampstart, men husk at booke i god tid, så du får en god plads til kampen.

Hvordan du booker bord

Du kan nemt booke bord ved enten at ringe til os eller skrive en SMS til +45 5382 9090, hvori du oplyser dit navn og det antal personer I er. Når du booker et bord til Champions League aften, har du bordet under hele kampen. Kom forbi inden kampen til et par drinks og spil og kom i stemning inden dagens store kamp!