Oak Digitl Menu
Mobile Menu Mobile Menu Close
Tilbage til events

Jul på Barkowski – nok den bedste måned på året

December nærmer sig med hastige skridt, og du ved hvad det betyder. Det er tid til at Barkowski forvandles i julens tegn! Hvis denne tid på året ikke gør dig opstemt, så lover vi dig for, at Barkowski vil. Stedet forvandles fuldstændigt og kommer til at rumme festlige og juleagtie rammer, som vil få dig til at føle, at du træder ind i julemandens værksted.

Vi elsker julen og vi elsker vores gæster. I december bliver vores gæster behandlet helt særligt. Hver dag udloder vi vilde gaver til heldige gæster i baren. Endbu bedre, december betyder at det endelig er tid til vores must-see Barkowski julekaldender, som bliver sjovere og sjovere for hvert afsnit, der går. Hver dag op til juleaften udgiver vi en ny episode fra årets Barkowski julekalender.

Barkowski’s must-see julekalender

Denne julekalender er ikke som almindelige julekalendre. I denne særlige Barkowski udgave tager tre modige bartendere udfordringen op om at drikke 24 forskellige øl på bare én dag. Alting er filmet på samme dig, som gør at afsnittene bliver sjovere i takt med, at alkoholen begynder at få sit hold på de tre bartendere.

Reglerne er simple. Et afsnit, én øl, én udfordring. Først skal holdet drikke en øl hvorefter de skal løse dagens udfordring. Før at holdet kan fortsætte til næste afsnit, hvor en ny udfordring og øl venter dem, skal de klare dagens afsnits udfordring.

Vi poster løbende spor og ledtråde om dagens afsnit på Facebook og Instragram, om hvad drengene skal igennem. Kan drengene komme igennem de 24 øl og mon holde sig ædru nok til at klare alle udfordringerne? Følg med på vores Facebook og Instagram og kom forbi vores bar, så lover vi dig for, at du nok skal blive underholdt!

Husk den årlige Barkowski adventkalender – store gaver udlodes hver dag

En vigtig del af julen er glæden ved at forære gaver til dem vi holder af. På Barkowski betyder vores gæster alt for os. Derfor har vi selvfølgelig skræddersyet en helt unik adventkaldender til vores gæster. Hver dag kl 20.00, helt indtil juleaften, giver vi vilde gaver til vores gæster i baren. Vi kan røbe at sidste års gaver var alt lige fra flaskeshots i baren til Nespresso maksiner, og vi lover dig for, at i år bliver endnu vildere! Følg os på Facebook og Instagram hvor vi løbende poster hints om dagens adventskalendergave.

Hvordan deltager du i Barkowski adventskalderen?

Hver dag fra 19.00 til 20.00 i december er det muligt at være med i lodtrækningen om dagens adventskalendergave. Alt du skal gøre er at møde op i baren og få tildelt et lod fra en af bartenderne. Alle kan være med, det er helt gratis.

Du får dagens lod i baren mellem 19.00-20.00. Klokken 20.00 trækkes dagens vinder og udråbet. Efter vinderen er fundet, viser vi dagens afsnit af Barkowski julekalenderen på storskærmen.

Og som altid… Juleøl!

December betyder juleøl! Derfor er vores bar selvfølgelig også blevet krydret med tre nye juleøl, som du kan prøve:

  • 4x Tuborg Julebryg (flaske) – 1000,-
  • 1x Grimbergen Noël eller Jacobsen Gold Naked Christmas Ale (på fad) – 58,-
  • 1x Hjemmebrygget Barkowski Gløgg – 55,-
  • Pebernødder – 1x portion 20,- eller 3x portioner for 50,-