Oak Digitl Menu
Mobile Menu Mobile Menu Close
Tilbage til events

Kahoot quiz night hver mandag på Barkowski

Det er endelig blevet tid til at samle dine klogeste venner, kollegaer eller familiemedlemmer og vise dem, at du er den sande quiz-master. Hver mandag kl. 20.00 hele marts afholdes der quiz på Barkowski, hvor der kæmpes om titlen som den klogeste quizzer og 2 biografbilletter til CinemaxX. Kom forbi og bliv en del af den hyggelige Barkowski quiz-stemning. Baren er som altid fyldt med søde bartendere, kolde øl, lækre drinks og meget mere.

Star Wars quiz at Barkowski with great prizes

Få et smugkig på quiz emnerne

Vi kan allerede nu løfte sløret for, at du har adskillige muligheder for at vinde titlen som ugens quiz-master. Om du er en haj i filmuniverset, københavner med stort K eller har en fotogen hukommelse hvad angår virksomheders logoer, så har du hvad der skal til for at vinde ugens Barkowski quizzer og 2 biografbilletter.

Nedenfor kan du se alle de forskellige quiz emner, så du kan nå at gå i træningslejr inden mandagens quiz:

  • Star Wars quiz – 2. marts
  • Harry Potter quiz – 9. marts
  • Københavner quiz – Udskudt
  • Logo quiz – Udskudt

Quizzen starter kl. 20.00, og det er gratis at deltage

Det er gratis at deltage i mandagens quiz. Sørg for at komme i god tid, så du kan nå at få en god plads, inden quizzen skydes i gang kl. 20.00. Måske du kan nå at få et par gode fifs fra sidemakkeren om dagens quiz. Book et bord ved at ringe til os eller skriv en SMS til +45 53 82 90 90, hvori der oplyses navn og det antal personer, I er.