Oak Digitl Menu
Mobile Menu Mobile Menu Close

Fantasy Football

Fantasy Euros 2021

Hvis du heller ikke kan få nok af fodbold så har vi nogen fantastiske nyheder til dig!
Den her sommer lancerer vi Barkowski/Léanowski Fantasy Euros 2021 på www.holdet.dk

Uanset om du er en fodboldfan, en absolut verdensklasse fodboldspiller, eller bare typen der elsker at drikke bajer med vennerne; så er det her et tilbud til dig!

Du behøver ikke at være Sir Alex Ferguson (legende fodboldmanager til dem som ikke kender ham) for at deltage i dette event. Ganske simpelt skal du sammensætte et hold ogg deltage imod dine venner. 

Denne Ligga kommer til at vare hele Euros 2021 og vinderen vil blive den først, til at løfte Barkowski/Léanowski pokalen!

Det lyder alt sammen meget godt, men hvordan fungerer det?

Jeg er glad for at du spørger!

Trin for trin guide til at deltage:

 1. Gå til www.holdet.dk
 2. Log ind på din konto. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en gratis oppe i højre hjørne.
 3. Klik på “Em Manager 2020”
 4. Klik på “Spil med gratis”. Du kan også vælge at købe en pakke hvortil du ville kunne udskifte dine spillere oftere og se om nogen spillere er skadede.
 5. Nu skal du sammensætte dit hold. Du har 50.000.000 kr. Til at købe 11 spillere. Når det er gjort skal du klikke på “fortsæt”
 6. Nu skal du vælge et holdnavn samt en kaptajn. Din kaptajn vil få dobbelt point hver uge du har ham som kaptajn. Og nu er dit hold klar til at dyste mod andre i vores Liga.
 7. Dine spillere får point afhængig af deres præstation i hver kamp de spiller.
 8. Efter hver runde kan du udskifte spillere samt skifte kaptajn hvis du har lyst.
 9. Søg efter “Euro’s 2021 Barkowski/Léanowski” under “minilog vær med i vores liga! Kodeordet til at deltage i ligaen er “Fadøl”
 10. Søg efter vores Facebookgruppe ““Euro’s 2021 Barkowski/Léanowski” på Facebook og se dine modstandere, samt hvilke præmier du kan vinde, mens du ser en kamp.

Priser:

 • Hvis en af dine spillere scorer (mens du ser kampen på enten Léanowski eller Barkowski) så får du et gratis shot! Bare spørg efter “Event Bartenderen” og fortæl ham, at din spiller scorede.
 • Hvis din kaptajn scorer, så får du en gratis fadøl! Og her gælder samme regler som for et shot.
 • Hvis du vinder bedste runde, så modtager du en drinksbillet samt en Danmark Jersey! Såfremt du er medlem af vores facebookgruppe, så vi kan komme i kontakt med dig.
 • Vinderen af hele ligaen modtager 10 drinksbilletter + en ægte landsholdstrøje! Og derudover får de deres navn på vores pokal som bliver udstillet på Léanowski for tid og evighed.

HELD OG LYKKE TIL JER ALLE!